Norwich-manageri Daniel Farke kommentoi Man Unitedin tarjousta Teemu Pukista: ”Ihan sama, millainen tarjous”

© Kuva: Getty Images

Uutisoimme aiemmin Manchester Unitedin kiinnostuksesta Teemu Pukkia kohtaan. Norwich-manageri Daniel Farke kertoi lehdistötilaisuudessa, ettei aio myydä avainpelaajiaan.

The Independent -lehti uutisoi, että United harkitsee tarjouksen tekemistä Norwichille Teemu Pukista. Norwichista oli kuitenkin lehden mukaan tehty selväksi, ettei Pukki ole kaupan. Pukki on tällä kaudella tehnyt 11 maalia Valioliigassa.

Norwich-manageri Farke lähetti perjantain lehdistötilaisuudessaan selkeän viestin Unitedin suuntaan.

– Emme ole tilanteessa, jossa voisimme ostaa useita pelaajia, mutta meidän tilanteemme on siitä hyvä, ettei meidän pidä myydä myöskään pelaajia. Emme aio myydä yhtäkään pelaajaa, joka on meille tärkeä, Farke kertoi.

Unitedin kerrottiin tarjonneen Bournemouthin hyökkääjästä Joshua Kingistä noin 20 miljoonaa puntaa, mutta Bournemouth oli hylännyt tarjouksen. Pukin markkina-arvo on tällä hetkellä Transfermarktin mukaan noin 10 miljoonaa euroa, mutta sillä summalla United ei vielä Pukkia varmastikaan saa. Jokaisella pelaajalla on kuitenkin hintansa, sen tiedostaa myös Farke.

– Loppupäivänä ei tule tapahtumaan mitään. Ei sitä toki koskaan tiedä, jos tulee joku hullu tarjous, mutta vielä ei ole kukaan koputtanut minun tai Stuartin (Webberin, Norwichin urheilutoimenjohtaja) oveen, Farke sanoi.

Lehdistötilaisuuden jälkeen Farke kommentoi Unitedin tarjousta paikallislehti Norwich Evening Newsille.

– Me hylkäsimme tarjouksen välittömästi. Ollakseni tosissani, emme myy ketään tärkeitä pelaajiamme. Ihan sama, millainen tarjous on. Ei mitään mahdollisuutte, että myisimme Pukin. Hän on aivan liian tärkeä pelaaja meille, Farke totesi.