Vuoden urheilijaksi valittu Teemu Pukki teki paluun Norwichin kokoonpanoon loukkaantumisen jäljiltä tehokkaasti. Pukki viimeisteli ottelun ainokaisen rangaistuspotkusta, kun Norwich kaatoi Bournemouthin kotikentällään 1–0.

Voitto nosti Norwichiin kohti turvallisempia vesiä. Joukkue oli ennen kierrosta kahdeksan pisteen päässä putoamisviivasta, mutta voitolla Norwich kavensi eron viiteen pisteeseen.

Pukilla oli paikka toisella jaksolla myös toiseen maaliin, mutta suomalaiskärki ei onnistunut hyvästä paikasta. Pukki vaihdettiin kentältä viitisen minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

Crystal Palace puolestaan syötti karvasta kalkkia Manchester Citylle vieraissa. Lontoolaiset johtivat pitkään hallitsevaa mestaria Cenk Tosunin ensimmäisen jakson maalilla. Sergio Agüeron kaksi maalia kuitenkin nostivat Cityn johtoon vain muutamia minuutteja ennen loppua. Kotijoukkueen Fernandinho kuitenkin ohjasi vielä lisäajalla Wilfried Zahan keskityksen omaan maaliin, ja joukkueet päätyivät pistejakoon.