Peliyhtiö pitää Teemu Pukin myymistä erittäin todennäköisenä: ”Viimeistään ensi kauden puolivälissä”

© Kuva: Getty Images

Norwichin suomalaishyökkääjä Teemu Pukki on tietysti suomalaisittain kuuma aihe kesän siirtoikkunassa. Vedonlyöntiyhtiö NordicBet pitää jopa todennäköisenä sitä, että Norwich myy kultakimpaleensa joko kesällä tai viimeistään tammikuussa.

Siirtohuhuissa turkkilainen Besiktas on ollut kiinnostunut Pukista, jolla on vielä sopimustaan jäljellä kesään 2022 saakka. Norwichin pudottua Mestaruussarjaan Pukin palkka putoaa viime kauden tasolta jonkin verran, mikä voinee vaikuttaa myös suomalaisen lähtöhaluihin.

Pukki teki Valioliigassa 11 maalia, mutta kevätkausi oli suomalaishyökkääjältä pettymys. Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva kertoi Ilta-Sanomien haastattelussa toivovansa Pukin siirtoa pois Norwichista. Kanervan mukaan Pukki on todistanut pystyvänsä pelaamaan Europpan TOP 5 -sarjassa.

NordicBet pitää todennäköisempänä sitä, että Pukki ei pelaa Norwichissa kokonaista kautta 2020-21.

– Viimeistään ensi kauden puolivälin siirtoikkunassa Norwich ja Pukki päätyvät ratkaisuun, jossa suomalainen myydään, NordicBetin tiedotteessa povataan.

Kerroin sille, että Pukki ei edusta Norwichia koko kautta 2020-21 on vain 1.15. Sen sijaan Pukin pysymiselle Norwichissa NordicBet tarjoaa kertoimen 4.00.

Puntarissa on toki myös ensi kesän EM-kisat, joissa Pukki haluaa varmasti olla mukana. Norwichissa Pukilla on vakaa asema ainakin tällä hetkellä. Vastuuta olisi luvassa Mestaruussarjassa varmasti yllin kyllin. Mikäli Pukki päättäisi siirtyä uuteen seuraan, joutuu suomalaishyökkääjä aloittamaan jälleen puhtaalta pöydältä.

Lähde: NordicBetin tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.