Norwich Cityn suomalaistähti Teemu Pukki valmistautuu toiseen kauteensa Valioliigassa.

Ensimmäisellä yrittämällä Norwich ei onnistunut pysymään ylhäällä, vaan putosi sarjajumbona takaisin Mestaruussarjaan. Daniel Farke onnistui kuitenkin johdattamaan miehistönsä saman tien takaisin Valioliigaan.

– Viimeksi meiltä loppui vähän bensa kesken, emmekä pystyneet taistelemaan sarjapaikasta loppuun asti, harmitteli Pukki Viaplayn tuoreessa haastattelussa.

– Viime kerralla Valioliigassa hyökkäsimme ehkä vähän liian rohkeasti ja vastustajat rankaisivat urakalla.

LUE MYÖS: Kausiennakko 2021-22 – Norwich: Deja vu – Teemu Pukilta vaaditaan ihmeitä, mikäli Norwich haluaa säilyä sarjassa

Uuteen valioliigakauteen valmistautuminen ei kuitenkaan ole mennyt Pukin osalta täysin suunnitellusti. Siihen on vaikuttanut koronatartunta, joka pakotti maalitykin harjoituskaudella kymmeneksi päiväksi sivuun.

– Takana on myös vähän vajavainen treenikausi, sillä koronatartunnan vuoksi minulta jäi kymmenen treenipäivää väliin, paljasti Pukki.

– Vielä on omassa tuntumassa vähän hakemista, että oppii pelaamaan uusien pelaajien kanssa.

[readmore from=Teemu-Pukki]

Ensimmäisellä kaudellaan Valioliigassa Pukki onnistui 11 kertaa maalinteossa. Se ei riittänyt pitämään Norwichia sarjassa, minkä takia Huuhkajien maalitykki toivoisikin pystyvänsä nyt parempaan.

– En ole ikinä laittanut henkilökohtaisia maalitavoitteita. Viimeksi tuli 11 osumaa ja jos sen pystyisi ohittamaan, niin voisin itse olla tyytyväinen, totesi Pukki.

– Enemmän olisi tärkeää, että ei tulisi mitään pitkiä maalittomia putkia ja pystyisin auttamaan joukkuetta saamaan tarpeeksi pisteitä. Se on mulla se päätavoite.

Lähde: Nordic Entertainment Groupin tiedote

LUE MYÖS: