Teemu Pukki osui ja Norwich voitti – näin suomalaishyökkääjä kommentoi säilymismahdollisuuksia

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien hyökkääjä Teemu Pukki onnistui sunnuntaina yhdeksättä kertaa maalinteossa tällä kaudella, kun hänen edustamansa Norwich kaatoi Burnleyn kotikentällään 2-0 Valioliigassa.

Kanarialinnut on voitostaan huolimatta erittäin vaikeassa tilanteessa sarjataulukossa. Norwich on sarjassa vihoviimeisenä, seitsemän pisteen päässä putoamisviivasta, kun häntäpään joukkueilla on 7-8 ottelua pelaamatta.

Pukki, 32, sanoi sunnuntain ottelun jälkeen BBC:n haastattelussa, että Norwichin joukkue uskoo yhä sarjapaikan säilyttämiseen.

– Me uskomme. Veikkaan, että kukaan muu ei usko, mutta me uskomme!

– Me tiedämme, että siitä tulee vaikeaa. Me haluamme pelata tässä sarjassa.

– Me haluamme tehdä sen, mitä se vaatii, mutta tiedämme, että siitä tulee vaikeaa. Meidän on jatkettava uskomista.

Pukin maali syntyi 86. minuutilla, kun Mathias Normann käännähti vartijastaan irti ja löysi rangaistusalueelta suomalaishyökkääjän, joka upotti pallon takanurkkaan. Norwichin päävalmentaja Dean Smith tiesi tuulettaa jo siinä vaiheessa, kun Pukki sai pallon jalkaansa.

– Mathias Normannin käännös ja syöttö olivat todella hyviä, ja kyllä sitä tiesi, että Teemu Pukki tekee siitä maalin, sanoi Smith.

– Me tiedämme, että meillä on yhä vuori kiivettävänä, mutta meillä on seitsemän peliä jäljellä, joten jos onnistumme voittamaan muutaman ottelun, niin taulukko näyttää erilaiselta. Haluamme taistella viimeiseen peliin asti, mutta tiedämme, kuinka vaikeaa se on. Toivottavasti löydämme tarvittavan kestävyyden tuloksista.

Voit katsoa Viaplayn videon Pukin maalista alta.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.