Liverpooliin siirtoaikeet etenevät – Bayern München -pomo myönsi keskikenttäpelaajansa lähtöhalut: ”Meidän täytyy hyväksyä se”

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin seurapomo Karl-Heinz Rummenigge myönsi, että keskikenttäpelaaja Thiago Alcântara haluaa jättää seuran. Thiagon perässä on tiettävästi ollut ainakin Valioliigan mestari Liverpool.

Uutisoimme aiemmin Bild-lehden tietoihin perustuen, että Bayern haluaa Thiagosta noin 30 miljoonaa euroa. Espanjalaisen keskikenttäpelaajan sopimus on päättymässä kesällä 2021. Bayern neuvotteli Thiagon kanssa jatkosopimuksesta, mutta neuvottelut tyssäsivät lopulta pelaajan lähtöhaluihin.

Hasanin (Salihamidžic, Bayernin urheilutoimenjohtaja) ja hänen (Thiagon) väliset keskustelut ovat olleet hyviä. Jossain vaiheessa näytti jopa siltä, että sopimus saadaan tehtyä. Mutta sitten Thiago kertoi Hasanille, että hän haluaa kokea jotain uutta. Meidän täytyy hyväksyä se, Rummenigge kertoi Sky Germanylle.

Alcântara on edustanut Bayernia kesästä 2013, jolloin hän siirtyi Saksaan Barcelonasta 25 miljoonalla eurolla. 29-vuotias keskikenttäpelaaja pelasi viime kaudella 26 bundesliigaottelussa.

Lisäksi vastuuta on tullut myös kuudessa Mestarien liigan ottelussa. Bayern on yhä mukana Mestarien liigassa, ja se kohtaa ensi viikon lauantaina neljännesvälierien toisessa osaottelussa Chelsean. Avausosa päättyi Bayernin 3-0-vierasvoittoon.