Rio Ferdinand ihasteli espanjalaistaiturin otteita: ”Hän olisi unelmapelaaja Liverpoolille”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin topparilegenda Rio Ferdinand uskoo, että Bayern Münchenin keskikenttäpelaaja Thiago Alcântara olisi unelmahankinta Liverpoolille.

Espanjalainen Thiago, 29, oli joitain vuosia sitten Unitedin kiikarissa, mutta tänä kesänä huhut vievät häntä Liverpooliin. Bayern on neuvotellut Thiagon kanssa jatkosopimuksesta, mutta seurajohto on myöntänyt, että hän on ilmoittanut heille halustaan kokeilla jotain uutta. Thiagon nykyinen diili päättyy ensi kauden jälkeen, joten Bayern ei saisi hänestä vuoden päästä enää siirtokorvausta

Thiago on edustanut Bayernia seitsemän vuotta ja voittanut Saksassa kaiken. Tänä kesänä hän saattaa juhlia vielä Mestarien liigan voittoa müncheniläisten kanssa.

Lauantaina Bayern eteni kahdeksan parhaan joukkoon kaadettuaan Chelsean yhteismaalein 7-1. Thiago pelasi lauantaina 71 minuuttia ja teki tuossa ajassa suuren vaikutuksen Ferdinandiin.

– Hän on kapellimestari, joka kontrolloi ottelun tempoa. Hänellä on sivupeili, josta hän näkee taakseen. Hän näkee joka puolelleen ja taitaa kaikki syötöt, kommentoi Ferdinand BT Sportille.

– Hän on älykäs pelaaja. Lisäksi hän puhuu englantia, mikä on myös tärkeää.

– Hän olisi unelmapelaaja Liverpoolille. Hän on sellainen pelaaja, jota heillä ei luultavasti ole.