Mikä sisääntulo! Liverpoolin uusi syöttökone Thiago asetti uuden Valioliiga-ennätyksen vakuuttavassa debyytissään

© Kuva: Getty Images

Thiago Alcântara kirjasi heti nimensä Valioliigan historiankirjoihin, kun hän teki debyyttinsä Liverpoolin paidassa sunnuntai-iltana. Thiago suoritti enemmän syöttöjä kuin yksikään Chelsean pelaaja koko ottelun aikana, vaikka hän oli kentällä vain 45 minuuttia.

Bayern Münchenin jättänyt Thiago liittyi Liverpoolin miehistöön vasta viime perjantaina, mutta oli siitä huolimatta mukana sunnuntain vieraspelissä Chelseaa vastaan Stamford Bridgellä. Hän aloitti kamppailun penkiltä, mutta hyppäsi kehiin puoliajalla kun kapteeni Jordan Henderson joutui jättämään kentän potentiaalisen reisivamman takia.

Ottelu oli siinä vaiheessa maaliton, mutta Valioliigan hallitseva mestari oli juuri ennen taukoa saanut suuren etulyöntiaseman Andreas Christensenin suoran punaisen kortin myötä. Thiago pääsi nopeasti mukaan peliin ja jakeli tarkkoja syöttöjä ympäri kenttää, kun Sadio Manén maalit ratkaisivat voiton Liverpoolille.

LUE MYÖS: Frank Lampard vahvisti pudottavansa Kepa Arrizabalagan penkille – Chelsea hankkinut jo uuden maalivahdin

Thiago antoi toisen jakson aikana yhteensä 75 onnistunutta syöttöä, eli enemmän kuin yksikään Chelsean pelaaja koko ottelun aikana. Hänen onnistuneiden syöttöjen määrä asetti myös uuden Valioliiga-ennätyksen, kun otetaan huomioon pelaajat jotka ovat viettäneet kentällä enintään 45 minuuttia. Tilastopalvelu Opta on kerännyt tietoja valioliigapelien syötöistä kaudesta 2003-04 lähtien.

Thiagon debyytti ei kuitenkaan ollut pelkkää ruusuilla tanssimista, sillä vartti ennen päätösvihellystä hän kamppasi Timo Wernerin punapaitojen boksissa ja aiheutti Chelsealle rangaistuspotkun. Espanjan maajoukkuemiehen onneksi Jorginho epäonnistui pilkussaan, kun Alisson aavisti tolppien välissä oikein ja piti maalinsa puhtaana.


EL CLÁSICO – 50€ LISÄVOITTO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Aktivoi 100% talletusbonus ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö 1€ ennakkoveto Barcelonan tai Real Madridin 1×2-voitosta.

Saat joukkueesi voittaessa 50€ lisävoiton!