Chelsean tähtihankinta haluaa sopeutua nopeasti: ”Voi olla, että tarvitsen muutaman pelin”

© Kuva: Getty Images

Chelsean uusi hyökkääjä Timo Werner haluaa päästä aikaisin vauhtiin Valioliigassa.

Werner, 24, siirtyi Chelseaan tänä kesänä RB Leipzigista 53 miljoonalla isojen odotusten saattelemana. Viime kaudella hän teki Leipzigille 45 ottelussa yhteensä 34 maalia ja syötti päälle 13.

Valioliigan avauskierroksella Brightonia vastaan Werner hankki pilkun, josta Jorginho viimeisteli Chelsean avausmaalin 3-1-voitossa. Saksan maajoukkuehyökkääjä haluaa kuitenkin avata oman maalitilinsä mahdollisimman pian.

– En tiedä [tarvitsenko aikaa sopeutua]. Ehkä kyllä, ehkä en. Uskon Valioliigan jalkapallon sopivan minulle hyvin, kommentoi Werner Goalin mukaan.

– Brightonia vastaan vastustaja puolusti välillä syvällä eikä jättänyt juurikaan tilaa. Välillä taas selustassa oli paljon tilaa juoksuilleni ja liikkeilleni. Se voi olla hyvä asia minulle.

– Se riippuu pelistä ja siitä, kuinka leveällä puolustajat ovat. [Täällä] voima ja vahvuus ovat isommassa osassa jalkapallossa. Voi olla, että tarvitsen muutaman pelin aikaa sopeutua. Haluan pelata hyvin, tehdä maaleja ja voittaa.

– Tarvitsen ehkä kaksi tai kolme peliä, mutta haluan olla mahdollisimman hyvä. En kaipaa tekosyitä siitä, että tarvitsen kymmenen tai 15 peliä sopeutumiseen, koska se on mahdollista. Me haluamme voittaa, joten joukkueessa ei voi olla pelaajaa, joka tarvitsee paljon aikaa sopeutumiseen.

– Haluan tulla tähän sarjaan ja olla paras mahdollinen Timo mahdollisimman pian.

Chelsea kohtaa seuraavassa sarjaottelussaan hallitsevan mestarin Liverpoolin ensi sunnuntaina.