Chelsean uusi maalitykki lähetti joukkueellensa tiukan varoituksen: ”Emme voi jatkaa näin”

© Kuva: Getty Images

Chelsean kesähankinta Timo Werner löysi viimein maalijyvänsä Valioliigassa, kun hän paukutti kaksi maalia Southamptonin verkkoon lauantai-iltapäivänä.

Lontoolaisten puolustusongelmat pilasivat kuitenkin saksalaishyökkääjän maali-iloittelut, kun Southampton nousi ottelussa kahdesti tasoihin ja vei Chelsealta voiton pelin viimeisillä hetkillä.

Werner johdatti Chelsean kahden maalin karkumatkalle pelin ensimmäisellä puoliajalla. Kai Havertzin pallonmenetys avausjakson lopulla johti kuitenkin Southamptonin kavennukseen, jonka jälkeen Kepa Arrizabalagan käsittämätön aivopieru auttoi vieraat tasoihin.

Vaikka Havertz onnistui palauttamaan Chelsean johtoaseman vielä tunnin kohdalla, hyödynsi Southampton lisäajan vapaapotkunsa ja nousi 3-3-tasoihin.

Wernerin mukaan sinipaidat eivät tule pötkimään tällä kaudella pitkälle, ellei se onnistu parantamaan karmaisevaa puolustustaan. Chelsea on pitänyt tällä kaudella vain yhden nollapelin Valioliigassa.

– Olen tyytyväinen maaleihini, mutta haluan voittaa, Werner kommentoi BBC:lle.

– Southampton prässäsi meitä korkealta. Me annoimme heille liian paljon maalipaikkoja. Meidän on tapettava peli.

– En tiedä, onko meillä ongelma puolustamisen kanssa. Mutta olemme päästäneet kuusi maalia viimeiseen kolmeen otteluumme. Emme voi jatkaa näin, jos haluamme kilpailla pokaaleista.

– Saksassa me sanomme aina, että puolustus voittaa mestaruuksia. Jos me päästämme näin paljon maaleja, on meidän hyvin hankala voittaa otteluita ja mestaruuksia.


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.