Timo Wernerin ex-luotsi paljasti, mistä Chelsea-hyökkääjän hankaluudet johtuvat: ”Lähes aina siitä”

© Kuva: Getty Images

Southampton-luotsi Ralph Hasenhüttl on ohjeistanut Frank Lampardia muokkaamaan pelityylinsä Timo Wernerin mukaan, jotta Chelsean jättihankinta pääsisi iskuun myös Valioliiga-kentillä.

Werner teki viime kaudella peräti 28 maalia Bundesliigassa. RB Leipzigin entinen tähtihyökkääjä ei kuitenkaan ole löytänyt lähellekään samaa virettä Chelsean paidassa, sillä 18 valioliigaotteluun on syntynyt vain neljä täysosumaa.

Hasenhüttl, jonka alaisuudessa Werner takoi 42 maalia 77 otteluun Leipzigille, on laittanut 24-vuotiaan heikot esitykset Lampardin taktiikoiden piikkiin.

Itävaltalaisluotsin mukaan Lampardin ei pitäisi peluuttaa Werneriä vasemmalla laidalla, vaan siirtää hänet pysyvästi piikkipaikalle, jossa Saksan maajoukkuemies on tehokkaimmillaan.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Ralph Hasenhüttl valmensi Timo Werneriä kahden kauden ajan Saksassa. Kuva. Getty Images

– Werner on laitettava hänen parhaalle pelipaikalleen, jotta hän voi näyttää vahvuutensa kentällä. Minun mielestäni hän on yksi Euroopan parhaista kärkimiehistä, Hasenhüttl totesi lehdistölle maanantaina.

– Tunnen Timon todella hyvin ja olen nähnyt hänet tilanteissa, joissa hän ei ole pelannut hyvin. Ne suoritukset ovat johtuneet lähes aina siitä, ettei pelityyli ole sopinut hänelle. Joukkue ei ole mielestäni silloin pelannut tavalla, joka toisi hänen parhaat puolensa esiin.

– Hän on ehdottomasti sellainen pelaaja, jonka mukaan joukkueen pelitapa pitäisi rakentaa. Jos manageri tekee tämän, antaa Werner hänelle kaiken, mitä kärkimieheltä voi vaatia.

– Hänellä on ominaisuuksia, joihin on todella keskityttävä. Kun olin Leipzigissä, keskityimme niihin täysin. Nopeat tilanteenvaihdot pallonriiston jälkeen… hän sopi täydellisesti pelitapaamme. Hän teki paljon maaleja myös Julian Nagelsmannin alaisuudessa.

Lähde: Goal


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.