Hugo Lloris’n ja Son Heung-minin riitaisa yhteenotto kummastutti – Tottenham otti pisteet Evertonilta onnekkaalla maalilla

© Kuva: Getty Images

Hugo Lloris’n ja Son Heung-Minin riitaisa yhteenotto keräsi huomion maanantai-illan valioliigaottelussa Tottenhamin ja Everton välilä.

Spurs otti kotipelistään täydet pisteet 1-0-lukemilla. Manageri José Mourinholle voitto oli portugalilaisen valioliigauran 200:s.

Yllättävä episodi tapahtui avauspuoliskon lopulla, kun maalivahti Lloris tönäisi yllättäen Sonia, kun joukkuetoveri oli kävelemässä pukusuojiin. Muut isäntien pelaajat joutuivat pitämään riitapukarit erossa toisistaan, ettei käsirysyä omien välillä syntyisi.

Everton kärsi ottelussa myös loukkaantumisen Mason Holgaten jouduttua jättämään kentän avausjaksolla.

Tottenhamin voittomaali syntyi onnekkaasti, kun ottelua oli 24 minuuttia takana. Pallo kimpoili maalinedustalle Giovani Lo Celsolle, jonka laukaus upposi toppari Michael Keanen kautta Evertonin verkkoon.

Osuma merkittiin Keanen omaksi maaliksi.

Spurs nousi voitolla Valioliigassa Sheffield Unitedia paremmalla maalierolla kahdeksanneksi. Everton putosi sijalle 11 ja on neljä pistettä lontoolaisten takana.