Eurosport: Tottenham Valioliigan maalipyssyn perässä

© Kuva: Getty Images

Tottenham on kiinnostunut hankkimaan Southamptonin maalipyssy Danny Ingsin.

Eurosportin mukaan Tottenham seuraa tiiviisti englantilaishyökkääjän tilannetta Southamptonissa ennen potentiaalisen kesätarjouksen tekemistä.

28-vuotiaan Ingsin odotettiin allekirjoittavan uusi jatkosopimus viime vuoden lopulla, mutta sopimuksen ehdoista ei päästy yhteisymmärrykseen. Southampton-leirissä ollaankin huolestuneita Ingsin tulevaisuudesta seurassa.

LUE MYÖS: Danny Ings saattaa vaihtaa seuraa – Southampton-luotsilta huolestuttava toteamus tähtipelaajiensa tulevaisuudesta

Tottenham oli jo viime kesänä Ingsin perässä, mutta kun kävi selväksi, ettei englantilaishyökkääjä ole halukas siirtymään, hankki pohjoislontoolaisseura lopulta Carlos Viniciusin kauden mittaisella lainasopimuksella.

Tottenhamille on aukeamassa kuitenkin uusi mahdollisuus yrittää Ingsin kaappausta. Ingsin sopimus Southamptonin kanssa ulottuu kesään 2022, joten ilman jatkosopimuksen syntymistä Pyhimysten on käytännössä pakko myydä englantilaishyökkääjä ensi kesänä saadakseen hänestä siirtokorvauksen.

Ingsin lähtö olisi Southamptonille todella kova menetys. Englantilaishyökkääjä tykitti viime kaudella Valioliigassa huimat 22 maalia. Kuluvalla kaudella hän on osunut maalipuiden väliin seitsemän kertaa.