Chelsean päävalmentaja Thomas Tuchel oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen sunnuntain sarjaottelussa Manchester Unitedia vastaan, vaikka ottelu päättyikin 1-1-tasapeliin.

Tuchelin ryhmä oli lähes koko pelin ajan niskan päällä ja loi huomattavasti enemmän maalintekopaikkoja kuin vierailijat, mutta johtoon se ei missään vaiheessa päässyt. Ensin Jadon Sancho siirsi Unitedin maalin karkumatkalle, mutta Jorginho tasoitti pilkusta loppulukemat taululle.

– Olen tyytyväinen, todella tyytyväinen. Näin valtavan ponnistelun. Pistimme heidät kovan paineen alle, olimme rohkeita ja uskaliaita, kommentoi Tuchel Sky Sportsille.

– Meillä oli joitakin paikkoja, joista meidän olisi ehkä pitänyt tehdä maali, mutta yleisesti ottaen olen tyytyväinen siihen, miten pelasimme.

Tuchelilta kysyttiin mielipidettä tiukkaan mestaruustaistoon. Chelsea on yhä sarjakärjessä, mutta Manchester City on siitä vain pisteen päässä ja Liverpool kahden.

– Emme voi olla yllättyneitä. Tällaisia juttuja tapahtuu. Me pelasimme todella hyvät ottelut Burnleyä ja Manchester Unitedia vastaan ja olemme pettyneitä, koska meistä tuntuu, että teimme ehdottomasti tarpeeksi [voittaaksemme].

– Pitkän kauden aikana tulee pistemenetyksiä. Ne pitää vain yrittää voittaa takaisin, jos joku vie pisteitä omalta joukkueelta.

– Me olemme keskellä mestaruustaistoa, ja siellä haluammekin olla.