Wolverhampton ja Newcastle pelasivat sunnuntaina 1-1-tasapelin Valioliigan kuudennella kierroksella.

Wolves

@Wolves
Here's how Wolves line-up for this afternoon's @premierleague fixture against @NUFC. #WOLNEW

🐺📋

Newcastle United FC

@NUFC
TEAM-NEWS 🚨

This is how we line-up for #WOLNEW at Molineux this afternoon.

⚫️⚪️

Ottelun avausjakso oli vauhdikas, mutta kumpikin joukkue puolusti erittäin syvällä ja tarkasti, ja siksi maalipaikat jäivät harvoiksi. Wolves vei hivenen peliä, mutta Newcastle pani hyvin vahvasti kampoihin. Laukauksia kohti maalia kirjattiin kummallekin yksi.

Wolvesin laituri Daniel Podence oli ehdottomasti jakson näkyvimpiä hahmoja. Rui Patricio puolestaan venyi ensimmäisen puoliajan loppuhetkillä hyvään torjuntaan Allan Saint-Maximinin yrityksessä.

Toisella puoliskolla ottelu siirtyi entistä selvemmin kotijoukkueen haltuun, mutta vaaralliset maalintekopaikat olivat yhä vähissä.

Vajaan 70 minuutin kohdalla Wolvesin manageri Nuno Espírito Santo haki penkiltä lisää puhtia Fernando Marçalin ja Adama Traorén muodossa. Varsinkin voimapesä Traoré toi lisää suoraviivaisuutta isäntien pelaamiseen.

Pian vaihtojen jälkeen nähtiin toisen jakson ensimmäinen maalia kohti suuntautunut laukaus, mutta Raúl Jiménezin kuti oli helppo poimittava Karl Darlowille.

Hetkeä myöhemmin Jiménez vei kuitenkin voiton hänen ja Darlowin kaksintaistelussa. Newcastle purki pallon vapaapotkusta rangaistusalueen tuntumaan suoraan Jiménezille, joka kesytti pelivälineen ja vapautti jalastaan upean puolivolleyn. Darlow sai näppejään vedon tielle, mutta kuula painui siitä huolimatta voimalla verkkoon. 1-0.

27 - Raúl Jiménez has been directly involved in 27 Premier League goals since the start of last season (21 goals & 6 assists), more than twice as many as any other Wolves player. Timely. #WOLNEW

Varsinaista peliaikaa oli jäljellä pari minuuttia, kun Newcastle tuli tasoihin. Vieraat saivat vapaapotkun rangaistusalueen lieppeiltä, ja vetovastuun otti Jacob Murphy. Englantilaislaituri ei yrittänyt ratkaisua yli muurin, vaan laukoi juonikkaasti Wolves-rivistön vierestä kierteisen vedon etukulmaan. Patricio oli laukauksessa hyvin mukana, muttei saanut estettyä osumaa. 1-1.

1 - With their only shot on target in the second half, Jacob Murphy has scored his first Premier League goal in 1009 days, since netting at the Etihad against Manchester City back in January 2018. Saviour. #WOLNEW

Wolverhamptonilla on kuuden ottelun jälkeen kasassa kymmenen pistettä ja Newcastlella kahdeksan.