Wolves ja Tottenham kohtasivat sunnuntain viimeisessä Valioliigakamppailussa Molineux Stadiumilla. Kamppailu päättyi lopulta lukemiin 1-1.

Spurs sai otteluun unelma-alun, kun se siirtyi kamppailussa jo minuutin jälkeen johtoon. Kulmapotkun jälkitilanteesta Ben Davies pudotti pallon takaviistoon Tanguy Ndombelelle, joka latasi pelivälineen voimalla verkkoon.

11 - Only Chelsea (12) have scored more Premier League goals in the first minute of a match than Tottenham (11). Quickfire. #WOLTOT

Vieraat hallitsivat avausjakson tapahtumia ensimmäisen puolen tunnin ajan, eikä Wolves saanut omaa peliään käyntiin. Pikku hiljaa kotijoukkue pääsi kuitenkin paremmin peliin mukaan ja se pystyi luomaan avausjakson loppupuolella muutaman hyvän tilanteen.

Fabio Silva ja Daniel Podence eivät kuitenkaan pystyneet tasoittamaan kamppailua omista mahdollisuuksistaan.

Toisella puoliajalla lontoolaiset passivoituivat ja kotijoukkue hallitsi kenttätapahtumia. Spurs ei saanut toisella jaksolla aikaiseksi yhtään laukausta maalia kohti.

Ruben Neves oli lähellä tasoittaa kamppailun kymmenen minuuttia ennen loppua, mutta Hugo Lloris venyi kuitenkin upeaan torjuntaan.

Wolvesin hallinta tuotti lopulta tulosta 86. peliminuutilla, kun Romain Saïss puski ottelun tasoitusmaalin kulmapotkusta.

Fabio Silvalla oli vielä huippupaikka kamppailun lisäajalla iskeä voittomaali kotijoukkueelle, mutta hänen puskunsa lähietäisyydeltä jäi kuitenkin kesyksi, eikä Llorisilla ollut vaikeuksia hoitaa tilannetta.

Tasapelin myötä Spurs on nyt pelannut neljä perättäistä kamppailua Valioliigassa ilman voittoa.