Lauantain valioliigakierroksen toistaiseksi runsasmaalisin ottelu nähtiin King Power Stadiumilla, jossa Leicester kaatoi Manchester Unitedin värikkäiden vaiheiden jälkeen 4-2-lukemin.

• Hyvää yötä, Manchester United – Leicester syvensi Ole Gunnar Solskjærin ahdinkoa

Samanaikaisesti pelattiin neljä muutakin ottelua, joista yhdessä nähtiin aivan uskomaton nousu loppuhetkillä.

Huiman nousun voittoon teki Wolves, joka kukisti Aston Villan vieraissa maalein 3-2. Villa johti ottelua 2-0-lukemin vielä kymmenen minuuttia ennen loppua, mutta Wolves kampesi tasoihin ja ohi.

Roman Saïss kavensi pelin 80. peliminuutilla ja Conor Coady toi Wolvesin tasoihin viisi minuuttia myöhemmin. Lisäajalla Wolves kruunasi huiman kirinsä, kun Rúben Neves laukoi vapaapotkusta ottelun voittomaalin.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

GOAL

@goal
Wolves were 2-0 down with 10 minutes to go against Aston Villa.

They won 3-2! 😮

Carrow Roadilla Norwich pelasi maalittoman tasapelin Brightonin kanssa ja nappasi kauden toisen sarjapisteensä. Teemu Pukki sai ottelussa keltaisen kortin ja hänet vaihdettiin kentältä pois 90. peliminuutilla.

Etihadilla Manchester City oli jälleen tyly isäntä Burnleylle. Bernardo Silva teki ottelun voittomaalin jo 12. peliminuutilla ja Kevin De Bruyne kaunisteli voittonumero 2-0:aan toisella puoliajalla.

City on nyt voittanut Burnleyn seitsemän kertaa putkeen kotikentällään. Yhteismaalit näistä otteluista ovat tylyt: 29-1!

29-1 on aggregate. 🙃

St Mary’s Stadiumilla kotiyleisöllä oli ensimmäistä kertaa tämän kauden aikana syytä riemuun. Southampton kaatoi Leedsin Armando Brojan osumalla 1-0-lukemin ja nappasi kolme sarjapistettä ensi kertaa sitten toukokuun 15. päivän.

Kierroksen avausottelussa Liverpool murskasi Watfordin Vicarage Roadilla tylyin 5-0-lukemin. Otteluraportin voit lukea täältä.