Norwich orastavassa voittoputkessa! Teemu Pukki osui ja nosti joukkueensa jumbosijalta

Jo varmaksi putoajaksi surkean alkukauden takia tuomittu Norwich on orastavassa voittoputkessa.

Ennen maajoukkuetaukoa Norwich nappasi kauden ensimmäisen voittonsa, kun se kukisti toisen sarjanousija Brentfordin vieraissa 2-1-lukemin. Ottelun jälkeen seuran pitkäaikainen päävalmentaja Daniel Farke sai kenkää ja tilalle palkattiin Aston Villasta lähtöpassit saanut Dean Smith.

Norwich pelasi tänään lauantaina ensimmäisen ottelunsa maajoukkuetauon jälkeen, kun se kohtasi kotikentällään Southamptonin. Kyseessä oli samalla Smithin debyyttiottelu Kanarialintujen peräsimessä.

Carrow Roadilla ei oltu ennen tätä iltaa nähty kertaakaan kotivoittoa tämän kauden, eikä alku näyttänyt tälläkään kertaa lupaavalta.

Southampton-kärki Che Adams vei vieraat johtoon jo neljännellä peliminuutilla, mutta Norwich ei lannistunut. Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Teemu Pukki nosti isännät tasoihin komealla puskuosumallaan.

Ottelun voittomaali nähtiin reilu kymmenen minuuttia ennen loppua. Grant Hanley tavoitti Billy Gilmourin antaman kulmapotkun ja puski kauden ensimmäisellä osumallaan Norwichin 2-1-kotivoittoon.

Kauden kymmenen ensimmäistä ottelua voitoitta pelanneella Norwichilla on nyt käynnissä orastava voittoputki, kun se on napannut kahdesti peräkkäin täyden pistepotin. Lauantaisen Southampton-voiton myötä Norwichilla on kasassa kahdeksan sarjapistettä ja se nousi pois Valioliigan jumbosijalta. Jumboksi valahti Newcastle, jonka voittotili tämän kauden osalta on yhä avaamatta.

Valioliigan lauantaikierroksen tulokset:

Leicester – Chelsea 0-3 (otteluraportti)
Aston Villa – Brighton 2-0
Burnley – Crystal Palace 3-3
Newcastle – Brentford 3-3
Norwich – Southampton 2-1
Watford – Manchester United 4-1 (otteluraportti)
Wolves – West Ham 1-0


Everton – Liverpool | Liverpool on punainen!

Juhliiko Pool Merseysiden derbyssä? Vieraskertoimissa tarjolla herkkua!