Englannin topparilta kova paljastus: Mielenterveys romahti EM-kisojen aikana – ”Kun 90–95 prosentilla kansastasi on epäilyksiä sinun suhteesi”

© Kuva: Getty Images

Englannin maajoukkueen toppari Tyrone Mings paljastaa The Sun -lehdelle, että hän tarvitsi terapiaa mielenterveysongelmien takia tämän kesän EM-lopputurnauksen aikana.

Kahdessa ensimmäisessä pelissä Harry Maguirea avauskokoonpanossa tuurannut 28-vuotias Mings myöntää sen ottaneen koville, että hänet leimattiin joukkueen heikoksi lenkiksi.

– Minulla oli vaikeaa ennen avauspeliä Kroatiaa vastaan. Uskon, että olen nyt paljon kovettuneempi ulkopuolisille vaikutuksille, mutta mielenterveyteni romahti, Aston Villan pelaaja sanoo.

Mings korostaa, ettei häntä hävetä tuoda asiaa julkisuuteen.

– Minä olin todennäköisesti avauskokoonpanon ainoa pelaaja, josta ihmiset ”eivät olleet varmoja”. Ja se oli asia, josta minun oli päästävä yli. Kun 90–95 prosentilla kansastasi on epäilyksiä sinun suhteesi, on erittäin vaikeata estää, ettei se pääse omiin ajatuksiisi.

Mings kertoo tehneensä paljon töitä psykologin kanssa. Tämä opetti hänelle erilaisia selviytymismekanismeja, kuten hengitysharjoituksia ja meditaatiota.

– Se oli kovaa. En todellakaan nukkunut hyvin ennen sitä ensimmäistä peliä.