Virgil van Dijk nimesi viiden miehen unelmajoukkueensa – mukana kolme Manchester Cityn pelaajaa

© Kuva: Getty Images
Pian jatkuu Valioliiga!

Valioliigan ja Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Valioliigan ja Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Virgil van Dijk on nimennyt kolme Manchester Cityn pelaajaa hänen 5-a-side-unelmajoukkueeseensa, mikä hänen oli kasattava Liverpoolin Valioliiga-vastustajista.

Van Dijk on useiden jalkapallofanien ja -asiantuntijoiden mielestä yksi maailman parhaista puolustajista. Manchester Cityn Aymeric Laporte kuuluu kuitenkin hänen kanssaan Valioliigan parhaimmistoon.

Myös van Dijk on tätä mieltä, sillä hän valitsi ranskalaistopparin hänen kasaaman joukkueensa puolustajaksi.

– Hän on näyttänyt, miten tärkeä hän on joukkueellensa, ja minusta hän on uskomaton puolustaja. Minusta hän on todella, todella, todella hyvä puolustaja, joten siksi valitsen hänet, van Dijk kertoi Liverpoolin verkkosivuilla.

Aymeric Laporte kuuluu Valioliigan parhaimpien keskuspuolustajien joukkoon. Kuva: Getty Images

Laporten joukkuetoverit Ederson ja Kevin De Bruyne löytyvät myös van Dijkin viisimiehisestä joukkueesta. Van Dijk valitsi Edersonin joukkueensa maalille, mutta kehui samalla Liverpool-vahti Alissonia.

– Minusta hän on uskomaton maalivahti. Minusta, me olemme nähneet parempia maalivahteja tällä kaudella kuin kenties aiemmin. Minusta Ederson on kaikista muista paras, mutta Alisson on silti numero ykkönen.

De Bruynesta van Dijkilla oli ainoastaan hyvää sanottavaa.

– Näyttää siltä, että mukana on vain Cityn pelaajia! Mutta Kevin De Bruyne, hänestä ei kovin paljon tarvitse puhua, van Dijk kertoi.

– Minusta Kevin on ensinnäkin todella hyvä tyyppi, mutta myös uskomaton pelaaja. Hän näkee asiat eri tavalla, eikä minulla ole kuin pelkkää arvostusta [häntä kohtaan]. Hän on fantastinen pelaaja.

Hyökkäykseen van Dijk nimesi kaksi pohjoislontoolaista; Arsenalin Pierre-Emerick Aubameyangin sekä Tottenhamin Heung-min Sonin.

Arsenalin Pierre-Emerick Aubameyang on tehnyt 17 maalia tämän kauden Valioliigassa. Kuva: Getty Images

– Hän (Son) non nopea, vahva, hän tekee puolustajan elämästä yhtä helvettiä. Ja hänen viimeistelynsä – oikealla jalalla, vasemmalla jalalla – se on uskomatonta, joten siksi valitsen hänet, van Dijk sanoi.

– [Valitsin Aubameyangin kun] otin huomioon mitä hän on tällä kaudella tehnyt. Yhdessä Alexandre Lacazette ja Aubameyang muodostavat fantastisen hyökkäysduon. Voisin heittää myös Sergio Agüeron joukkueeseeni, koska hän on minusta hyvä kärkimies, ja numerot ovat osoittaneet sen aina siitä lähtien kun hän saapui [Valioliigaan].

Van Dijkin 5-a-side-unelmajoukkue kokonaisuudessaan:
MV: Ederson
P: Laporte
KK: De Bruyne
H: Son, Aubameyang.

Pian jatkuu Valioliiga!

Valioliigan ja Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Valioliigan ja Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS