Willian on valmis allekirjoittamaan lyhyen jatkosopimuksen Chelsean kanssa, koska hänen nykyinen diilinsä päättyisi jo 30. kesäkuuta. Brassilaiturin pitkäaikainen tulevaisuus seurassa on kuitenkin yhä hämärän peitossa.

Chelsealla on kuukausi aikaa päästä Willianin kanssa sopuun 31-vuotiaan laitahyökkääjän jatkosopimuksesta, joka ulottuisi valioliigakauden loppuun saakka. Sopimusneuvotteluita pidemmästäkin jatkosta ollaan käyty, mutta ne ovat seisseet jo kauan aikaa paikallaan.

Brasilian maajoukkuemies haluaisi itselleen vähintään kolmivuotisen jatkopahvin, mutta Chelsealla ei ole tapana tarjota vastaavia sopimuksia yli 30-vuotiaille pelaajilleen. Willianin uskotaan lähtevän seurasta ilmaiseksi kauden päätyttyä, ja ainakin Tottenhamin ja Arsenalin kerrotaan olevan erittäin kiinnostuneita hänen palveluksistaan.

– Tilanne on hankala, koska Chelsea tarjosi minulle kahta vuotta, eivätkä he aio muuttaa tarjoustaan. Kerroin haluavani kolme lisävuotta, laitahyökkääjä kertoi Esporte Interativolle.

[readmore from=Siirtouutiset]

– Tilanne on tästä syystä haastava. En todella tiedä, onko se mahdollista [jäädä]. Minun tavoitteeni on jatkaa työskentelyä ja keskittyä loppukauteen, jotta Chelsea voi jatkaa pelien voittamista.

– Minun mieleni on avoin ja olen keskittynyt siihen, mitä meillä on loppukauden osalta jäljellä. Minusta se on hankala [tavoite jäädä]. Katsotaan mitä tapahtuu.

Willianin lisäksi Pedron ja Marco van Ginkelin sopimukset ovat tulossa päätökseen kesäkuun lopussa. Seura on aiemmin tällä viikolla pidentänyt Olivier Giroud’n ja Willy Caballeron sopimuksia 12 kuukaudella.

Lähde: Goal