Chelsea-tähti pitää yhä Frank Lampardin ja fanit jännityksessä – ”Minulla ei ole vastausta siihen”

© Kuva: Getty Images

Chelsean laitahyökkääjä Willian on erittäin tavoiteltu pelaaja tämän kesän siirtoikkunassa.

Willian, 31, on pelannut Chelsean paidassa vuodesta 2013 lähtien, mutta hänen sopimuksensa päättyy tänä kesänä. Chelsea on tehnyt Willianille kahden vuoden jatkosopimustarjouksen, mutta brassitähti on tehnyt myös julkisesti selväksi, että hän haluaa kolmen vuoden diilin.

Viime viikolla Willianin agentti Kia Joorabchian kertoi Talksportin haastattelussa, että Brasilian maajoukkuelaiturilla on pöydällään viisi tarjousta muilta seuroilta. Noista seuroista kaksi pelaa Valioliigassa ja kolme ulkomailla. Joorabchianin mukaan yksi mainituista ulkomaan seuroista pelaa Yhdysvaltain Major League Soccerissa, ja lehtitietojen mukaan kyseessä on David Beckhamin osaomistama Inter Miami. Joorabchianin mukaan MLS-seuran tarjous on rahallisesti erittäin houkutteleva.

Jos Chelsea ei onnistu kääntämään Willianin päätä, voi olla, että brassitähti on pelannut jo viimeisen ottelunsa Lontoossa. Willian ei ollut loukkaantumisen takia käytettävissä lauantaina FA Cupin loppuottelussa, jonka Arsenal voitti maalein 2-1.

Chelsean päävalmentaja Frank Lampard sanoi viikonloppuna, että hän ei pysty vaikuttamaan tilanteeseen mitenkään.

– Se on hänen päätöksensä, minulla ei ole vastausta siihen, kommentoi Lampard Goalin mukaan.

Willian on pelannut Chelseassa 339 ottelua ja voittanut viisi eri pokaalia. Kuva: Getty Images

– Tiedän, mikä tilanne on seuran päässä. Minulla on mahtava suhde Willianin kanssa, mutta en tiedä, mikä hänen päätöksensä on.

– Jos se tapahtuu seuraavina päivinä, kuten hän on sanonut, niin se olisi hyvä asia minulle lopputulemasta huolimatta. Olen todella tyytyväinen Willianiin. Hän on ollut loistava pelaaja minulle tällä kaudella.

– Mutta kyseessä on hänen päätöksensä ja minä kunnioitan hänen päätöstään. Hän on ollut mahtava palvelija Chelsealle. Jos hän päättää siirtyä eteenpäin, niin Chelseakin siirtyy eteenpäin.