Chelsean tähtihyökkääjä vahvisti jättävänsä seuran: ”On tullut aika siirtyä eteenpäin”

© Kuva: Getty Images

Willian on vahvistanut jättävänsä Chelsean. Brasilialaishyökkääjä julkaisi sunnuntai-iltapäivänä avoimen kirjeen kaikille hänen faneilleen sosiaalisessa mediassa.

Willianin sopimus lontoolaisseuran kanssa umpeutuu elokuun lopulla. Chelsea tarjosi hänelle kaksivuotista jatkosopimusta, mutta tänään 32 vuotta täyttänyt laitahyökkääjä olisi halunnut pidentää diiliään vähintään kolmella vuodella.

Willian, joka on ollut vahvasti yhdistettynä Arsenalin riveihin, ilmoitti jättävänsä Stamford Bridgen ja kiitti samalla Chelsean kannattajia heidän antamastaan tuesta viimeisen seitsemän vuoden aikana.

– On tullut aika siirtyä eteenpäin. Tulen varmasti ikävöimään joukkuetovereitani. Ikävöin kaikkia seuran työntekijöitä, jotka ovat aina kohdelleet minua kuin omaa poikaansa, ja tulen ikävöimään faneja.

– Lähden leuka pystyssä, tietäen että voitin täällä asioita, ja että annoin aina kaikkeni Chelsean paidassa!

Willian pelasi päättyneellä valioliigakaudella 36 ottelua ja teki niissä yhdeksän maalia sekä antoi seitsemän maalisyöttöä. Hän oli sivussa kauden viimeisistä peleistä loukkaantumisen takia.

Willian siirtyi Chelseaan Anzhi Makhachkalasta vuonna 2013 ja pelasi yhteensä 339 valioliigaottelua The Bluesin paidassa. Brasilian maajoukkuemies juhli kahdesti Valioliigan mestaruutta, sekä Eurooppa-liigan, FA Cupin ja Liigacupin voittoa.