Manchester United jämähti sunnuntai-iltana 1-1 -tasapeliin sarjanousija West Bromwich Albionin vieraana. Lue otteluraportti tästä.

The Hawthornsilla pelattu ottelu sai vauhdikkaan alun, kun WBA:n lainahyökkääjä Mbaye Diagne puski valioliigauransa avausmaalin ja vei isännät johtoon jo toisella peliminuutilla.

Mbaye Diagne has scored his first ever Premier League goal for West Brom.

Up and running for the Baggies.

Mikäli yllä oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

United kipusi tasoihin juuri ennen puoliaikaa, kun Bruno Fernandes tälläsi vastustamattoman volleyn ohi WBA-vahti Sam Johnstonen. Maali oli portugalilaiselle jo kauden 14:s Valioliigassa. Samalla hän nousi maalipörssissä toiselle sijalle.

Only Mohamed Salah (17) has scored more Premier League goals this season than Bruno Fernandes (14).

His latest strike was magnificent. 😍

Toisella puoliajalla United piti palloa peräti 75-prosenttisesti, mutta ei hallinnasta huolimatta ollut edes lähellä ottelun voittoa.

Itseasiassa tasapelipistekin oli Unitedille loistava tulos, mikäli katsotaan ottelun maaliodottamaa. WBA loi sitä nimittäin 1.29 maalin verran, kun taas Manchester United ylsi vain lukemaan 0.57.

The xG Philosophy

@xGPhilosophy
West Brom (1.29) 1-1 (0.57) Man Utd

Optan tilastojen mukaan Manchester Unitedin maaliodottama oli vieläkin pienempi, vain 0.48. Se on pienin lukema, mitä WBA:ta vastaan on luotu Valioliigassa sitten vuoden 2017, jolloin Everton jäi lukemaan 0.46.

0.48 - Manchester United amassed an Expected Goals (xG) total of just 0.48 against West Brom, the lowest figure for any side against WBA in the Premier League since Everton in December 2017 (0.46). Stifled.