Southamptonin 17-vuotias superlahjakas Alex Oxlade-Chamberlain on ilmaissut medialle halukkuutensa siirtyä Valioliigan ”yhteen suurista”.

Chamberlainin on huhuttu siirtyvän Arsenaalin riveihin noin 10 miljoonan punnan siirtosummalla, mutta ainakaan toistaiseksi virallista tietoa asiasta ei ole tullut. Southamptonin uskotaan suhtautuvan myönteisesti siirtoon, jos summasta päästään sopuun.

Nuori laitahyökkääjä olisi jälleen yksi sulka Southamptonin hattuun. Seura on kasvattanut ja myynyt viime vuosina muun muassa huippupelaajat Theo Walcottin ja Gareth Balen, joten paineet ja odotukset ovat kovat myös Chamberlainin kohdalla.

Chamberlain on ollut seurassa 7-vuotiaasta asti ja sanookin olevansa nykytilanteessaan vain seuran ansiosta: ”He ovat nostaneet minut pinnalle hyvällä tavalla. Fanit ja manageri ovat olleet loistavia ja seura on tehnyt minusta mitä olen tänäpäivänä. Mutta tunnen, että on aika ottaa nyt seuraava askel.”

Nähtäväksi jää kuka Valioliigan kärkiseuroista onnistuu pelaajan saamaan riveihinsä.