Tuittupäänä tunnettu Manchester Cityn italialainen hyökkääjä Mario Balotelli päätyi manageri Roberto Mancinin kanssa kärhämään ottelussa Los Angeles Galaxya vastaan.

Kaikki lähti kun Balotelli pääsi maalintekopaikkaan ensimmäisellä puoliajalla ja päätti lähteä ampumaan maalia selkä maalivahtia kohden, eli kantapäällä. Yritys epäonnistui täysin. Samaan aikaan Mancinin elkeet vaihtopenkillä kertoivat omaa kieltään. Katso erikoinen tilanne täältä.

Balotelli otettiin vaihtoon ja muutama elekielellä vaihdettu sana lenteli Mancinin ja Balotellin välillä. Balotelli pysyi koko toisen puoliajan pukukopissa. Ottelun jälkeen Mancini kuitenkin vakuutti, että suurempia ongelmia ei heidän välillään ole.

Man City voitti lopulta Los Angeles Galaxyn rangaistuspotkuilla, varsinaisen peliajan päätyttyä 1-1.