Fulham otti selvän 4-1 voiton lohkojumbo Wislasta kotonaan. Maaleista vastasivat Duff, Johnson kahdesti ja Sidwell. Fulham on lohkossaan nyt toisena kolme pistettä Twenten perässä.

Stoke otti tärkeät vieraspisteet Maccabi Tel-Avivin vieraana lukemin 1-2. Voitto kasvatti eron lohkossa toisena olevaan Besiktakseen neljään pisteeseen, kun kaksi kierrosta on pelaamatta. Stoken maaleista vastasivat Whitehead ja Crouch.

Suomalaisten Eremenkojen seura Rubin Kazan voitti kotonaan 1-0 ilman sydänleikkauksesta palautuvaa manageri Harry Redknappia pelanneen Tottenhamin. Tappio pudotti Spursin lohkon kolmanneksi tasapisteisiin Rubinin kanssa ja pisteen PAOK:n taakse.

Birmingham nousi kahden maalin takaa-ajoasemasta tasapeliin kotonaan Club Bruggea vastaan. Maaleista vastasivat Beausejour ja King. Lohkon tilanne on todella tasainen sillä Birmingham, Brugge ja Braga ovat kaikki seitsemässä pisteessä.