Tottenham ja Chelsea tasasivat pisteet 1-1 lukemin. Maaleista vastasivat ensin Spursin Adebayor pelin 8. minuutilla ja sitten Chelsean Sturridge 23. minuutilla. Chelsean maalia edelsi selkeä käsivirhe, joka jäi tuomarilta puhaltamatta.

Ensimmäinen erä oli kotijoukkueen hallintaa, mutta pelin edetessä Chelsea otti enemmän ja enemmän otteen haltuunsa. Drogba kolautteli maalikehikoita, mutta lähemmäksi ei maalia päästy.

Aivan ottelun lopussa Tottenham sai muutaman loistavan paikan, joista toisessa Terry pelasti tilanteen komealla loikalla, kun maalivahti Cech oli jo tilanteesta ulkona.

Tottenham on sarjassa kolmantena yhdeksän pistettä sarjakärki Manchester Cityä perässä, mutta yhden ottelun vähemmän pelanneena. Chelsea löytyy sarjataulukosta sijalta neljä kaksi pistettä Spursin perässä.