Arsenalin manageri Arsene Wenger avautui todenteolla eilisen ottelun lehdistötilaisuudessa. Arsenal hävisi Fulhamin vieraana 1-2 viimeisellä lisäaikaminuutilla tulleella maalilla.

Wenger uhosi, että tuomari vaikutti peliin täysin väärällä tavalla: ”Pelasimme hyvän ensimmäisen erän … toisessa erässä olimme väsyneitä ja viimeisellä kymmenellä minuutilla hävisimme pelin, koska pelasimme kymmenellä miehellä”. Hän tyrmää Johan Djouroun saamat keltaiset kortit väärinä.

Wenger menee jopa pidemmälle asiassa ja syyttää Fulhamin manageri Martin Jolin käskyttäneen Kerim Freitä metsästämään punaista: ”Kun Djourou sai ensimmäisen keltaisen, joka kerta he kaatuivat saadakseen hänelle toisen. Arvasin mitä tapahtuu, kun Frei tuli kentälle vain hakeakseen toisen keltaisen Djouroulle. Tuomari oli tarpeeksi naiivi antaaksen sen”.

Jol ei provosoitunut tilanteesta vaan totesi, että ainahan sitä saa syyttää toista kaikesta. ”Ainoa mitä tein oli että vaihdoin Frein kentälle ja hän on jännittävä pelaaja. Hän haastoi yksi vastaan yksi -tilanteita jatkuvasti ja se todennäköisesti tuotti ongelmia Djouroulle”, Fulhamin manageri toteaa.

Wenger kävi ottelun jälkeen todella kuumana ja ryntäsi suoraan avautumaan tuomarille, kun päätösvihellys oli vihelletty.

Kun ranskalaismanageri vielä avautui kauden aikaisempienkin otteluiden tuomaritoiminnasta ja väitti seuransa joutuvan jatkuvasti oikeusmurhan kohteeksi, voidaan odottaa FA:n rankaisevan häntä lähiaikoina puheistaan.