18-vuotias Arsenalin keskikenttämies Alex Oxlade-Chamberlain on valittu Englannin EM-joukkueeseen.

Joukkueeseen mukaan eivät mahtuneet muun muassa seuraavanlaiset nimet: Paul Scholes, Michael Carrick, Daniel Sturridge, Aaron Lennon, Jordan Henderson, Phil Jagielka ja Adam Johnson. Heistä Sturridge, Hendersen, Jagielka ja Johnson ovat ”varasijoilla”, jos joku loukkaantuu ennen kisoja.

Hieman hämmennystä herättävät muun muassa heikohkon kauden pelanneen Stewart Downingin ja vähän peliaikaa Chelseassa saaneen Gary Cahillin valinta (varsinkin, kun Manchester Unitedn Rio Ferninandia ei joukkueeseen valittu).

Tässä Englannin joukkue kokonaisuudessaan:

Maalivahdit: Joe Hart (Manchester City), Rob Green (West Ham United), John Ruddy (Norwich City)

Puolustajat: Leighton Baines (Everton), Gary Cahill (Chelsea), Ashley Cole (Chelsea), Glen Johnson (Liverpool), Phil Jones (Manchester United), Joleon Lescott (Manchester City), John Terry (Chelsea)

Keskikentät: Gareth Barry (Manchester City), Stewart Downing (Liverpool), Steven Gerrard (Liverpool), Frank Lampard (Chelsea), James Milner (Manchester City), Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal), Scott Parker (Tottenham Hotspur), Theo Walcott (Arsenal), Ashley Young (Manchester United)

Hyökkääjät: Andy Carroll (Liverpool), Jermain Defoe (Tottenham Hotspur), Wayne Rooney (Manchester United), Daniel Welbeck (Manchester United)