barclays-premier-league-logoValioliigan 20. kierros saatiin päätökseen sunnuntaina. Chelsea voitti Evertonin 1-2 ja Liverpool Queens Park Rangersin 0-3.

Liverpoolissa Everton sai otteluun salama-alun Steven Pienaarin osuttua maalipuiden väliin toisella minuutilla. Chelsea sisuuntui takaiskusta Frank Lampardin johdolla. Chelsea-ikoni iski tasoituksen pari minuuttia ennen taukovihellystä. Voittomaali syntyi saman miehen jalasta 72. minuutilla.

Lontoossa QPR:n ja Liverpoolin välinen ottelu päättyi hyvin nopeasti. Uruguaylaiskärki Luis Suárez osui kahdesti ensimmäisen 16 minuutin aikana. Daniel Agger kaunisteli loppulukemat 0-3:een ennen puolen tunnin täyttymistä.

Chelsea on viikonlopun jälkeen kolmantena. Kärjessä olevaan Man Unitediin on matkaa 11 pistettä. Toisena majaileva Man City on sinisistä neljän pisteen päässä. Lisäksi Chelsealla on ottelu vähemmän pelattuna. Liverpool puolestaan vankisti asemiaan keskikastissa.