oldtraffordManchester Unitedin manageri sir Alex Ferguson on kommentoinut seuran ympärillä liikkuvia siirtohuhuja Unitedin virallisilla verkkosivuilla. Skottilainen otti kantaa sekä Nanin että Robert Lewandowskin ympärillä velloviin spekulaatioihin.

”Nani on loukkaantunut. Hänellä on puolitoista vuotta sopimusta jäljellä. Kyllä, hänellä on ehdottomasti tulevaisuutta Unitedissa. Miksi haluaisin päästää hänet menemään? Tarvitsemme Nania. Hän on mieletön lahjakkuus. Valitettavati hän on nyt ollut loukkaantuneena ja lähetimme hänet Dubaihin lepäämään ja parantumaan”, laukoo Ferguson.

Mitä tulee Dortmundin kärkimies Lewandowskin mahdolliseen siirtoon punaisten riveihin: ”Se on perätöntä. Täysin perätöntä!”, sanoo skottimanageri. Lehdet sekä Saksassa että Englannissa ovat jo pitäneet ”lähes varmana”, että puolalainen siirtyy tammikuun siirtoikkunan aikana Old Traffordille, mutta sir Alex pitää näitä puheita täysin perättöminä.