Valioliiga.com vuoden manageriOn aika katsastaa Valioliiga.comin fantasyliigan tilannetta näin vuoden viimeisenä päivänä. Sopivasti toimistollemme saapui kauden lopuksi jaettava mestaruuspokaali, jota voitte ihastella klikkaamalla oikealla olevaa kuvaa isommaksi. Muitakin palkintoja on voittajalle tiedossa. Palkinnot muuten jaetaan Valioliiga.comin kauden päätösgaalassa, josta lisätietoja sitten keväämmällä.

Kärjessä on hyvin tiukkaa, sillä viisi parasta mahtuvat kaikki 31 pisteen sisään. Kärjessä oleva Teemu Aalto on koko Suomen osanottajien listalla peräti sijalla 55. Maailmanalaajuiselta listalta kaikki managerit mukaanlukien St Teemus -joukkue löytyy sijalta 3481.

Tässä kärkikymmenikkö:

1. *St Teemus* (Teemu Aalto) – 1,142 pistettä
2. Tiivitaavit (Toni Karvanen) – 1,133
3. FC Kilpikonna (Roope Kiviranta) – 1,123
4. KaPa-90 (Samppa Jarvinen) – 1,112
5. Flaming Giraffes (Lasse K.) – 1,111
6. Kusimunat (Toni Kujanp) – 1,109
7. coys (Teemu Sippo) – 1,101
8. AS Arabia Calcio(John Face) – 1,089
9. Muurisen viikset (Ulf Bäckström) – 1,088
10. Ågeli Stars (Sakari Uutela) – 1,088

Muistattehan, että osallistujilla tulee näkyä oma nimi Fantasy Premier Leaguen sivulla, jotta voimme jakaa palkinnot oikeisiin osotteisiin. Esimerkiksi sijalla kahdeksan olevaa “John Facea” ei voida nykymuotosellaan julistaa voittajaksi, vaikka hän lyötyisi listan kärjestä kauden päätyttyä – Suomesta kun ei kyseisen nimistä henkilöä löydy.

Tässä alkukauden Dream Team, josta eri pelipaikkojen eniten fantasypisteitä keränneet pelaajat löytyvät:

fantasy