Swansea CitySwansean Danny Graham siirtyy viiden miljoonan punnan kaupassa Sunderlandiin. 27-vuotias allekirjoitti kolmen ja puolen vuoden sopimuksen.

Vielä terveystarkastukseen matkaava Graham liittyi Swansean riveihin vuonna 2011 Watfordista ja ehti pelata tällä kaudella 23 ottelua tehden seitsemän maalia.

”Heti kun kuulin Sunderlandin olevan kiinnostunut minusta, ei tarvinnut muita pöydällä olevia vaihtoehtoja edes harkita. Se on minusta kiinni ansaitsenko Sunderlandin paidan, mutta olen todella innoissani tulevaisuudesta”, toteaa Graham viitaten Koillis-Englantilaiseen syntyperäänsä ja mahdollisiin fanien protesteihin.

Black Cats on etsinyt itselleen uutta hyökkääjää sen jälkeen, kun päästivät Louis Sahan lähtemään seurasta ja myivät Fraizer Campbellin Cardiffiin

Aivan viime hetkille asti huhuttiin, että Graham on matkalla Middlesbroughiin, joka teki yrityksen napata kärkimiehen Sunderlandin nenän edestä. Valioliigassa pysyminen oli kuitenkin englantilaisen ykköstavoite, joten Boron toiminta jäi vain yritykseksi.