Crystal Palace jatkaa pelaajahankintojaan muutama tunti ennen siirtoikkunan umpeutumista. Tällä kertaa joukkueeseen liittyy Skotlannin maajoukkuepelaaja Barry Bannan. Aston Villasta siirtyvä Bannan solmi Palacen kanssa kolmivuotisen sopimuksen.

23-vuotias Bannan oli Palace-käskyttäjä Ian Hollowayn alaisuudessa jo Blackpoolissa, ja he nostivatkin seuran yhdessä Valioliigaan vuonna 2010.

Leedsissä ja Derby Countissa lainalla ollut Bannan murtautui Aston Villan edustusjoukkueeseen heidän junioriakatemiastaan joulukuussa 2008. Lopulta hänelle kertyi otteluita 83.

– Lähdin viikonloppuna takaisin kotiin Skotlantiin tapaamiseen maajoukkueen kanssa, mutta nyt jouduin tulemaan takaisin Englantiin. Uutiset kuitenkin olivat hyviä, Bannan veisteli.

– Olin Blackpoolissa tämän kaverin (Holloway) kanssa kun nousimme Valioliigaan, se oli ehkä urani tämänhetkinen kohokohta.

– On iso juttu lähteä Villasta ja haluaisin kiittää faneja, mutta elämässäni alkaa nyt uusi vaihe enkä malta odottaa sitä. Haluan saada jalkani oven väliin ja aloittaa harjoittelemaan, toivottavasti pääsen joukkueeseen. En ole pelannut tällä kaudella enkä paljoakaan viime kaudella, joten en malta odottaa pääseväni eteenpäin.

Lähde: Crystal Palacen nettisivut