Tottenham päätti Eurooppa-liigan lohkovaiheen murskavoitolla Anzhi Makhachkalasta. Spurs nuiji venäläisseuran selkein 4-1-lukemin. Isäntien sankari oli hattutempun viimeistellyt Roberto Soldado. Tottenham ei hävinnyt yhtäkään ottelua lohkovaiheen aikana.

Tottenham sai ottelulle räjähtävän alun. Seitsemän minuutin kohdalla Gylfi Sigurdsson antoi vapaapotkusta keskityksen Soldadolle, joka viimeisteli kylmänviileästi Spursin 1-0-johtoon. Kahdeksan minuuttia myöhemmin espanjalaiskärki osui uudestaan kasvattaen isäntien etumatkan kahteen maaliin.

Anzhi sai kavennuksen ensimmäisen puoliajan loppupuolella Ewertonin laukoessa pallon ohi Brad Friedelin. Tauolle mentiin Spursin 2-1-johdossa.

Toisella puoliajalla Spurs meni menojaan. 54. minuutilla Andros Townsend vapautti keskustasta Lewis Holtbyn ja saksalainen täräytti kotijoukkueen kolmen maalin karkumatkalle.

Tottenham sai vielä yhden lisämaalin. 70 minuutin kohdalla Ryan Fredericks kaadettiin rangaistusalueen sisällä ja tilanteesta tuomittiin isännille rangaistuspotku. Soldado käytti tilaisuuden hyväkseen ja naulasi hattutempullaan loppulukemiksi 4-1.