Tottenhamin vahva vire sai jatkoa, kun joukkue nappasi vierasvoiton Swanseasta. Walesilaiset kaatuivat lukemin 1-3. Voitto nosti Tottenhamin sarjataulukossa viidenneksi. Spurs on nyt voittanut neljä viidestä viimeisestä ottelustaan.

Swansea aloitti ottelun Tottenhamia virkeämmin ja onnistui luomaan alkuminuuteilla hyvin painetta vieraiden maalille.13. minuutin kohdalla Jonjo Shelvey pääsi koittamaan onneaan rangaistusalueen tuntumasta. Hugo Lloris venytti kuitenkin komeasti englantilaisen laukauksen eteen. Kymmenen minuuttia myöhemmin Wilfried Bony ampui tulisesti kohti Llorisia. Tottenhamin onneksi norsunluurannikkolaisen laukaus osui ylärimaan.

Swansean painostus ei tuottanut tulosta, joten avausmaalista vastasi lopulta Spurs 35. minuutilla. Christian Eriksen keskitys löysi viereltä Emmanuel Adebayorin, joka puski pallon ohi Gerhard Tremmelin.

Toisen puoliajan alussa Shelveyn peli jäi käsken takareisivamman vuoksi. Vaihdosta tilalle saapui Roland Lamah. 54. minuutilla Tottenham siirtyi kahden maalin johtoon Chico Floresin ohjattua Kyle Walkerin vedon omaan maaliin. 70 minuutin kohdalla Spurs ratkaisi pelin lopullisesti. Danny Rose syötti lyhyenä Adebayorille ja togolainen viimeisteli illan toisensa tarkalla sijoituksella.

78. minuutilla Swansea sai hieman toivoa Bonyn kavennettua lukemat 1-3:een. Lähemmäksi walesilaiset eivät kuitenkaan päässeet, joten Tottenham nappasi voiton lukemin 1-3.

Maalit:

0-1 Emmanuel Adebayor (35)
0-2 Chico Om (53)
0-3 Emmanuel Adebayor (71)
1-3 Wilfried Bony (78)