Wigan oli jälleen liian kova pala purtavaksi Manchester Citylle, kun joukkueet kohtasivat FA Cupin puolivälierissä. City joutui jo ensimmäisellä puoliajalla takaa-ajajaksi Jordi Gomézin vietyä Wiganin rangaistuspotkusta yllätysjohtoon. 47. minuutin kohdalla James Perch kasvatti vierailijoiden etumatkan kahteen maaliin.

Kahden maalin takaa-ajoasema herätti Cityn pelaamaan. Isännät saivat hieman toivoa vajaa 20 minuuttia ennen varsinaisen puoliajan päättymistä, kun Samir Nasri kavensi lukemat 1-2:een. Kavennuksesta huolimatta Wiganin puolustus onnistui sinnittelemään loppuun saakka ja eteni jatkoon lukemin 1-2.

Voiton myötä Wiganilla on edelleen mahdollisuudet uusia viime kevään FA Cup-voittonsa. Tuolloin Latics kaatoi finaalissa juuri Cityn. Cityn putoamisen myötä Valioliigaseuroista ainoastaan Arsenal ja Hull taistelevat enää FA Cupista.