Manchester Unitedissa pitkään pelanneet Ryan Giggs, Phil Neville, Gary Neville, Paul Scholes sekä Nicky Butt ovat ostamassa alasarjajoukkue Salford City FC:n. Kauppa toteutunee myöhemmin tulevana kesänä.

Salford City FC pelaa Englannin kahdeksanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Viisikosta Scholes on syntynyt Salfordissa, ja Giggs asuu nykyään Salfordissa. Salford sijaitsee Manchesterin kupeessa.

– Kaikki tietävät, kuinka tärkeä Salford on minulle. Sillä on erityinen paikka sydämessäni. Haluan antaa kokemuksellani jotain takaisin tälle kaupungille, Giggs kommentoi.

– Tiedämme, että olemme vaikean projektin edessä. Olemme tässä alusta lähtien mukana täysillä, ja meillä on mielenkiintoisia suunnitelmia jo tiedossa, Scholes jatkoi.

Viisikko on valmis sijoittamaan seuraan rahaa, jotta Salford nousisi Englannin jalkapalloliigan alaisiin sarjoihin, mikä tarkoittaa pyramidijärjestelmässä neljää ylintä sarjatasoa.

– Kävin ensimmäisellä Man Unitedin testileirillä Salfordissa. Olin 11-vuotias, ja en unohda koskaan sen merkitystä uraani ajatellen. Olen todella innoissani tästä, Gary Neville kommentoi.

Lähde: Sky Sports