Robin van Persie on innoissaan Memphis Depayn liittymisestä punapaitojen miehistöön.

Van Persie tietää, mitä Hollannin pääsarjasta Englannin Valioliigaan siirtyminen vaatii. Persie liittyi vuonna 2004 Arsenaliin Fyenoordista. Vuonna 2012 hän siirtyi Unitediin tehtyään itsestään jo ikonin ”tykkimiesten” keskuudessa.

Suurena lupauksena pidetty Depay, 21, siirtyy Valioliigaan niin ikään Hollannin pääsarjasta, PSV Eindhovenista.

Van Persie ja Depay ovat luoneet jo aiemmin vahvan siteen Hollannin maajoukkueessa. He ovat esiintyneet kentällä samanaikaisesti kuusi kertaa Unitedin nykyisen päävalmentajan, Louis van Gaalin sekä Guus Hiddinkin alaisuudessa.

– Odotan sitä innolla. Olen työskennellyt hänen (Depayn) kanssa viimeisen vuoden ajan Hollannin maajoukkueessa, joten tunnen hänet aika hyvin, van Persie sanoi Unitedin kotisivuilla.

Sekä van Persie että Depay ovat tällä hetkellä Hollannin maajoukkueen mukana valmistautumassa ensi viikon otteluihin. Ensin Hollanti kohtaa harjoituspelissä USA:n, samalla viikolla vastassa on EM-karsintamittelössä Latvia.

Van Persie aikoo seurata mielenkiinnolla Depayn otteita ensi kaudella ja auttaa tätä sopeutumisessa niin paljon kuin vain pystyy.

– Olen innoissani hänen puolestaan. Hän on tehnyt ison siirron Manchester Unitediin ja on mielenkiintoista nähdä kuinka hän pärjää ja kuinka hän tarttuu tähän haasteeseen, van Persie kommentoi.