Patrick Bamford oli yksi Mestaruussarjan kuumimpia nimiä päättyneellä kaudella. 21-vuotias hyökkääjä paukutti Middlesbroughille 19 maalia ja valittiin sarjan parhaaksi pelaajaksi. Chelseassa kirjoilla oleva Englannin U21-maajoukkuehyökkääjä on allekirjoittanut kolmivuotisen jatkosopimuksen lontoolaisseuran kanssa.

Vakuuttavista näytöistä ja jatkosopimuksesta huolimatta Bamfordia ei Chelsean paidassa nähdä alkavalla kaudellakaan, sillä samalla on sovittu kauden mittaisesta lainasta Valioliigan Crystal Palacen kanssa.

Bamford itse näkee ratkaisun askelena oikeaan suuntaan.

– Olen ilahtunut uudesta sopimuksesta Chelsean kanssa. Unelmani on aina ollut olla osa tätä seuraa pidempään. Chelsea on ollut fantastinen asia kehittymiseni kannalta ja liittyminen Crystal Palacen riveihin tälle kaudelle on askel eteenpäin urallani, Bamford sanoi Chelsean verkkosivuilla.

Chelseaan Bamford siirtyi alun perin vuoden 2012 alussa Nottinghamista. Chelseaan siirtymisensä jälkeen hän on ollut lainalla niin MK Donsissa, Derbyssa kuin Middlesbroughissa ja viimeistellyt 97 pelaamassaan sarjaottelussa vaikuttavat 43 maalia.