Chelsea tiedotti verkkosivuillaan hankkineensa uuden pelaajan. Kyseessä on 19-vuotias hyökkääjä, joka tunnetaan nimellä Kenedy. Brasilialaisen koko nimi on Robert Kenedy Nunes do Nascimento. Siirtosumma on Transfermarktin tietojen mukaan yhdeksän miljoonaa euroa.

Kenedy siirtyy Chelseaan kotimaansa Fluminensesta, jonka paidassa 181-senttinen pelaaja ehti saada vyölleen 31 ottelua. Maajoukkuetasolla Kenedy on edustanut Brasiliaa sekä alle 17- että alle 20-vuotiaiden joukkueissa.

Chelsean paidassakin Kenedy on itse asiassa jo pelannut yhden ottelun. Fluminense antoi Kenedyn edustaa Chelseaa harjoituskauden ottelussa Barcelonaa vastaan.

– Toivon, että voin olla tärkeä pelaaja seuralle. Nautin hyvin paljon ajastani joukkueen mukana harjoituskaudella, Kenedy sanoi Chelsean tiedotteessa.

Toimittajan sana

Kenedy pelaa hyökkäyksessä lähtökohtaisesti keskikaistalla, mutta hän voi pelata myös molemmilla laidoilla. Chelseassa lienee tällä kaudella tarjolla lähinnä jämäminuutteja, mikäli häntä ei lainata muualle.