Iwobi ei enää voi edustaa Englantia – runsaasti tuttuja nimiä Nigeria-Egypti -ottelussa

© Kuva: Getty Images

Arsenalin Alex Iwobin maajoukkuevalinta sai lopullisen sinettinsä eilen, kun nigerialainen pelasi kotimaansa paidassa ensimmäisen virallisen ottelun. Tämän myötä hän ei voi enää edustaa Englannin maajoukkuetta. Iwobilla on takanaan yhteensä 11 ottelua Englannin eri nuorisomaajoukkueissa.

Tasalukemiin 1-1 päättynyt African Nations Cupin karsintaottelu Egyptiä vastaan pelattiin Kadunassa Ahmadu Bello Stadiumilla, jonka yleisökapasiteetti on 16 000. Järjestäjät päättivät kuitenkin päästää yleisön vapaasti peliin, ja paikalla arvioidaan olleen lopulta noin 40 000 katsojaa.

Iwobi tuli otteluun mukaan vaihdosta sen puoliajalla. Myös Manchester Cityä edustava Kelechi Iheanacho esiintyi kentällä, samoin kuin joukkueen kokeneeseen kaartiin kuuluva Chelsean John Obi Mikel. Egyptin miehistössä puolestaan nähtiin Iwobin seuratoveri Mohammed Elneny, sekä entinen Chelsea-pelaaja Mohamed Salah, joka teki joukkueensa tasoitusmaalin kun pelattiin ottelun 90. minuuttia.

– Valitettavasti emme voittaneet, mutta olen onnellinen tehtyäni virallisen debyytin maajoukkueessa. Haluan kiittää myös Englantia mahdollisuudesta edustaa heitä, sanoi Iwobi, jonka kerrotaan vielä viime hetkillä saaneen Englannin jalkapalloliitolta pyynnön harkita maajoukkuevalintaansa uudelleen.

Lähteet: Sky Sports, Goal, Premium Times, Vanguard


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.