West Ham teki 30 miljoonan euron tarjouksen Ranskassa pelaavasta hyökkääjästä

© Kuva: Getty Images

Ensi kaudeksi Lontoon Olympiastadionille suuntaava West Ham on tekemässä kovia panostuksia ensi kauden pelaajistoon. Seuran omistajistoon kuuluva David Sullivan on myöntänyt, että Hammers jätti maanantaina 30 miljoonan euron tarjouksen toistaiseksi nimeämättömästä hyökkääjästä.

Tarjous on jätetty Ranskan liigassa pelaavan joukkueen hyökkääjästä. Sky Sports kertoi maaliskuussa, että Marseillen Michy Batshuayi, Lyonin Alexandre Lacazette ja Liverpoolin Christian Benteke ovat Hammersin tärkeimpiä kohteita kesän pelaajamarkkinoilla.

Sullivanin mukaan seura ei jää laakereille lepäämään, mikäli Ranskaan jätetty tarjous ei tuota hedelmää.

– Jätimme tänään 30 miljoonan euron tarjouksen pelaajasta ja muut tarjoukset ovat menemässä sisään. Olemme tekemässä tällä viikolla 25-32 miljoonan euron tarjousta Englannissa pelaavasta pelaajasta. Mitä ikinä tapahtuukaan, tuomme huippuhyökkääjän joukkueeseen, Sullivan kertoi maanantaina.

– Käytämme 38-63 miljoonaa euroa hankintoihin tänä kesänä. Meidän on rakennettava vähitellen. Emme voi kilpailla Manchester Unitedin kaltaisten seurojen kanssa.

Hammers-hyökkääjistä Andy Carroll on tehnyt yhdeksän Valioliiga-maalia kuluvalla kaudella. Samaan lukemaan on päässyt keskikentän hyökkäävissä rooleissa pelaava Dimitri Payet.