Readingin keskikenttäpelaaja Oliver Norwood on pelannut vahvan kauden sekä seurajoukkueessa että maajoukkueessa. 25-vuotiasta pohjoisirlantilaista tuskin nähdään ensi kaudella Englannin toiseksi ylimmällä sarjatasolla.

Sky Sportsin tietojen mukaan Valioliigaan ensi kaudeksi nousevat Burnley ja Hull ovat vahvimpia ehdokkaita Norwoodin värväämisessä. Myös Brendan Rodgersin Celtic on tiettävästi maanmiehensä kintereillä. Norwood on herättänyt laajalti kiinnostusta, sillä myös Bournemouthin ja Swansean uskotaan osoittaneen kiinnostusta keskikenttäpelaajaa kohtaan.

Brittilähteen mukaan Reading ei ole toistaiseksi saanut virallisia tarjouksia Norwoodista. Pohjoisirlantilainen tehnee päätöksensä seurajoukkueen osalta kesän EM-kisojen jälkeen.

Norwood loi Mestaruussarjassa yli 100 maalintekotilannetta kauden aikana. Keskikentän keskustassa ja pohjalla viihtyvä Norwood teki päättyneellä kaudella kolme maalia ja antoi kahdeksan maaliin johtanutta syöttöä Readingin paidassa.

Pohjois-Irlanti kulkee 11 ottelun tappiottomassa putkessa. Norwood on pelannut jokaisessa edellä mainitussa ottelussa. Näihin otteluihin lukeutui myös kaksi ottelua Suomen maajoukkuetta vastaan.