Ranskan maajoukkuepelaaja Blaise Matuidi on Intependentin mukaan keskustelemassa mahdollisesta siirrosta Manchester Unitediin.

29-vuotias keskikenttäpelaaja on auttanut PSG:n neljään peräkkäiseen Ligue 1 -voittoon vuodesta 2012 lähtien. Pelaajalle on kertynyt pariisilaisseurassa 165 esiintymistä, joissa on syntynyt 19 maalia.

Ei ole salaisuus, että United-manageri José Mourinho etsii joukkueensa keskikentällä uusia kykyjä. Siitä kertoo muun muassa se, että seura jahtaa Juventuksen Paul Pogbaa. Ranskalaislehti L’Équipen mukaan United saattaisi olla kiinnostunut jopa molempien pelaajien palveluksista.

Ranskan maajoukkueen päävalmentaja Didier Deschamps on tarjonnut Matuidille mahdollisuutta käydä neuvotteluita Unitedin kanssa ennen välieräkamppailua Saksaa vastaan.

Mourinho on hankkinut jo puolustaja Eric Bailly’n ja hyökkääjä Zlatan Ibrahimovicin tänä kesänä, minkä lisäksi Henrikh Mkhitaryan siirtyy seuraan, vaikka United ei ole asiaa vielä vahvistanutkaan.

Tällä hetkellä meneillään olevissa EM-kilpailuissa Matuidi on pelannut jokaisessa viidessä ottelussa. Neljässä ottelussa pelaaja on ollut avauksessa ja pelannut täydet minuutit.