Viime viikonloppuna alkanut kausi on Wayne Rooneylle erittäin tärkeä. Ainakin jos on uskominen Man Unitedissa 1990-luvun puolivälissä pelannutta Paul Parkeria.

– Nyt ei ole enää kyse ennätysten rikkomisesta. Nyt on kyse siitä, voiko hän lopettaa uransa Manchester Unitedissa, Englannin maajoukkueessakin 20 peliä pelannut Parker sanoi 888:n haastattelussa.

– Hänen on osoitettava hyötynsä ja se, että hän ansaitsee paikkansa joukkueessa pelillisesti, ei vain markkinointimielessä.

– Vaikka ihmiset arvostavat paljon sitä, mitä hän on tehnyt vuosien varrella ja kuinka monta maalia hän on iskenyt, jalkapallo tapahtuu tässä ja nyt. Joku, joka olisi kuullut Wayne Rooneysta, mutta näkisi hänet vasta nyt, miettisi: ”Kuka tämä kaveri on? Hän on ylipainoinen ja hidas. Näyttää siltä, ettei hän pysty muuttamaan liikesuuntaansa tarpeeksi nopeasti.”

12 vuotta sitten Unitediin siirtynyt Rooney on tällä kaudella pelannut lähes täydet minuutit. Community Shieldissä peliaikaa tuli 88 ja Valioliiga-avauksessa 89 minuuttia. Pistesarake näyttää lukemia 1+1.