Moni odotti, että Juan Cuadrado saisi Chelseassa uuden mahdollisuuden Antonio Conten alaisuudessa. Näin ei ole käymässä, vaan kolumbialainen on matkaamassa Italiaan.

– Toivon, että muutaman seuraavan päivän aikana voimme viimeistellä Cuadrado-kaupan, Juventuksen toimitusjohtaja Giuseppe Marotta sanoi Mediasetille Goalin mukaan.

– Juuri nyt hän on Chelsean pelaaja. Me olemme tehneet heille tarjouksen ja odotamme vastausta. Olemme hyvin optimistisia.

28-vuotias Cuadrado siirtyi Chelseaan 1,5 vuotta sitten 31 miljoonalla eurolla. Käyttöä ei ole kunnolla ollut. Viime kauden nopea laitapelajaa vietti lainalla Juvessa. Hän viimeisteli 28:ssa Serie A -ottelussa tehot 4+6.

Siinä missä Cuadrado on siirtymässä Englannista Italiaan, toiseen suuntaan on mahdollisesti matkaamassa Juven Simone Zaza. Alun perin 25-vuotiaan keskushyökkääjän piti siirtyä Wolfsburgiin, mutta siirtohuhujen mukaan kuvoihin on tullut myös West Ham. Hammers etsii tuuraajaa André Ayew’lle, joka on sivussa seuraavat 2-4 kuukautta.

– Puhuimme Zazan kanssa. Siirto ei ole rangaistus. Meillä oli idea Wolfsburgista, mutta se kuivui kasaan. Seuraavan 10 päivän aikana meillä on hyvin aikaa etsiä hänelle uusi seura.