Chelsea on lainannut Juan Cuadradon uudelleen Juventukseen. Torinolaisseura vahvistaa verkkosivuillaan 28-vuotiaan Kolumbian maajoukkuelaiturin lainan kestävän kesään 2019 saakka. Juventuksella on mahdollisuus ostaa Cuadrado 25 miljoonalla eurolla omakseen.

Cuadrado saapui Chelseaan tammikuussa 2015 Fiorentinasta. Laiturin ura ei ottanut José Mourinhon alaisuudessa tuulta purjeisiin, ja kolumbialainen pelasi kevätkauden aikana vain neljässä ottelussa Chelsean avauksessa.

Cuadrado vietti viime kauden kokonaan lainalla Juventuksessa. 28 otteluun syntyi neljä maalia ja viisi maalisyöttöä.

Cuadrado edusti Kolumbiaa kesän Copa Américassa ja Brasilian MM-turnauksessa.


Valioliiga.com seuraa tarkasti Valioliigan siirtoikkunan sulkeutumista – jokaisen siirron ja jokaisen käänteen ennen siirtoa. Seuraa tapahtumia TÄÄLTÄ.