Tottenham paikkasi avauskierroksen tappiotaan nappaamalla Mestarien liigan toisella kierroksella voiton Roman Eremenkon TsSKA Moskovasta. Peli päättyi Son Heung-Minin maalilla lukemiin 0-1.

Spurs lähti otteluun hieman vajaamiehisenä. Joukkueen kenties tärkeimmän pelaajan, nilkkavaivasta kärsivän Harry Kanen, oli avauskokoonpanossa korvannut Vincent Janssen. Eric Dierin tilalla keskikentällä kirmasi Victor Wanyama. Kyle Walkerin oli puolustuksesta tiputtanut penkille Kieran Trippier.

Ottelun ensimmäinen puoliaika ei tarjonnut kovinkaan sykähdyttäviä hetkiä. Alkurynnistyksensä jälkeen TsSKA vetäytyi omalle kenttäpuoliskolleen ja antoi Tottenhamin pitää palloa. Tottenhamin vaaralliset maalintekopaikat olivat vähissä – lähimmäksi täysosumaa pääsi Dele Alli, joka pamautti pallon kerran TsSKA:n maalin yläputkeen.

Isäntien paikat olivat, jos mahdollista, vielä tiukemmassa. Ylimääräisiä sykähdyksiä englantilaisvieraiden puolustuksessa aiheutti Eremenko, jonka kovan vedon Hugo Lloris vaivoin torjui.

Reilun tunnin pelin jälkeen Tottenhamin Mauricio Pochettino vaihtoi Janssenin tilalle Mestarien liigan debyyttinsä tehneen Georges-Kevin N’Koudoun, joka hankkikin heti alkajaisiksi joukkueelleen kulmapotkun.

Lukuisia kertoja onneaan päässyt koittamaan Tottenhamin Son onnistui maalinteossa vihdoin 71. minuutilla. Érik Lamela vapautti eteläkorealaisen maalintekoon, TsSKA:n maalivahti Igor Akinfejev sai näppejään väliin, mutta ei tarpeeksi, ja pallo lipui maaliviivan yli tuskallisen hitaasti.

5 - Son Heung-Min has scored 5 goals in 5 games for Spurs in all comps this season, as many as he did in his last 37 last season. Refreshed.

Sonin maali jäi ottelun ainoaksi. Vaikka peli pyöri tiiviisti TsSKA:n kenttäpuoliskolla, ei Tottenham maalipaikoilla juhlinut. Moskovalaisten vaarallisimmasta maalipaikasta vastasi toisellakin jaksolla Eremenko, mutta tolppien väliin suomalainen ei palloa saanut.